banner ecl

ECL junior static

Noutăți

CONCURS NAŢIONAL ECL 2023 - rezultate faza locală

1073 elevi din 26 instituții de învățământ din ţară s-au înscris la Concursul Naţional ECL 2023.

Limba de concurs: engleză, nivel B1 şi B2. Probele concursului: întelegerea discursului scris și întelegerea discursului vorbit.

Vă rugăm să țineți cont atunci când vă uitați la rezultate, că: 48,75 puncte înseamnă 1 eroare, 47,5 puncte înseamnă 2 erori, 46,25 puncte înseamnă 3 erori, etc.!

Așadar, mulţi elevi au rezultate foarte bune, dar, ca în toate competițiile, fiecare punct contează. Felicitări tuturor concurenților, cei mai mulți dintre ei s-au descurcat foarte bine.

Rezultate:

- faza locală 2023 / B1

- faza locală 2023 / B2

Elevii cu cele mai bune punctaje pe nivel (marcat colorat), vor participa la faza națională a concursului, care va avea loc pe data de 03 noiembrie 2023 la sediul Centrului Național de Examinare ECL din Sfîntu Gheorghe.

 

CONCURS NAȚIONAL ECL 2023 - LIMBA ENGLEZĂ NIVEL B1, B2

În perioada 18.09.2023 - 04.11.2023 Centrul Naţional de Examinare ECL în cooperare cu Secretariatul Consorţiului Internaţional ECL organizează Concurs Naţional ECL - Limba Engleză 2023.

Scopul concursului este promovarea multilingvismului în învăţământul gimnazial şi liceal, prin testarea cunoştinţelor lingvistice ale tinerilor. Elevii își pot evalua abilitățile lor lingvistice înaintea unui examen real susținut.

Conferința Naţională Anuală ECL

Pe 30 octombrie Vă invităm la Braşov, la Conferința Naţională Anuală ECL organizat în parteneriat cu Centrul de Examinare Eran CATT.

Scopul conferinței: Conectare, informare și dezvoltare rețea

Data: 30 octombrie 2021 , orele: 1000-1700

Locul de desfășurare a conferinței: str. N.D. Cocea nr. 1-3, et. III / Braşov

ecl org ro logo Standardele examenelor ECL sunt definite de Consortiul ECL, si sunt standarde unitare, garantate şi valide de evaluare a cunoştinţelor de limbă însuşite. Scopul standardizarii constituie echivalarea certificatelor obţinute şi a rezultatelor examenului pentru fiecare limbă în parte, atât pentru candidaţi, cât şi pentru vorbitori, cu ajutorul examenului ECL, în conformitate cu obiectivele de armonizare ale Uniunii Europene. Conditiile tehnice de operare a programului ECL determina standardele centrelor ECL.

Pentru desfasurarea examenului oral, sala/sălile folosită/e trebuie să se afle într-o zonă liniştită si echipamentul de înregistrare trebuie să funcţioneze bine. Este nevoie de un casetofon sau de un dictofon, asa incat sa se poata realiza numarul necesar de inregistrari de buna calitate ale examenului. Pentru desfăşurarea examenului scris este necesar un computer (cu caracteristicile de mai jos) în fiecare încăpere. Se solicita un computer cu dotări pentru aplicaţii multimedia compatibil IBM cu conectare la Internet şi imprimantă color (min. HP 710 sau Epson 640), necesare pentru operarea şi funcţionarea programului de administratie, ca şi pentru păstrarea contactului prin e-mail. Configurarea minimă a computerului trebuie să fie:

 

  • 300 MHz (P2)
  • 128 MB RAM
  • 6 GB Winchester
  • Stereo Soundcard
  • 4 MB Videocard
  • 30x CD ROM

Cum poți afilia la rețea ECL?

ecl afiliere 01

Harta Centre ECL

NOU! Cărți de teste ECL

webshop ECL bw

Parteneri:

ecl parteneri 0


Jooble - Locuri de munca si cursuri in Romania

Apartenenta la grupuri profesionale:

ealtabanner new 0

 

 Cel mai bun centru ECL 2022-23:
Colegiul Naţional Kölcsey Ferenc

Centrul National Kölcsey Ferenc

Copyright 2018 - 2020 ecl.org.ro | All rights reserved.

Website Design and Maintenance: Digital Studio

Acest site foloseste cookies.

Navigand in continuare, iti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Learn more

I understand