banner ecl

ECL junior static

ecl afiliere 01EUROCENTER AMOBA este operatorul programului ECL în România, în calitate de Centru Naţional de Examinare (CNE). Printre atribuţiile CNE se află acreditarea ECL a Centrelor de Testare, respectiv instituirea, operarea şi extinderea reţelei de Centre Regionale de Examinare ECL în România.

Ce trebuie să facă o instituţie care doreşte să devină Centru de Testare acreditat ECL?

  1. Trebuie să se asigure că dispune de toate condiţiile reale, de bază materială şi de personal, necesare pentru desfăşurarea examenelor scrise şi orale ECL. Standardele ECL sunt afişate pe pagina Standardele centrelor ECL din România
  2. Trebuie să transimtă o solicitare pe adresa CNE, pe baza formularului de solicitare a acreditării, pe care îl poate procura şi apăsând aici.
  3. Ca urmare a primirii acestui formular, CNE desemnează un auditor care va efectua o vizită la sediul centrului. Pentru realizarea acestui audit, centrul plăteşte o taxă de audit in valoare de 100 euro.
  4. În cazul unui raport favorabil, centrului i se va aloca un număr de cod care trebuie introdus în toată corespondenţa. Centrul va primi un Pachet Start ECL, format din: Ghid pentru organizarea şi desfăşurarea examenelor, care cuprinde standardele de examinare ECL, Ghid pentru examenul oral şi informaţii privind examenul ECL, precum şi un program de administraţie.
  5. Se trece la acreditarea de examinatori ECL ai centrului şi se încheie contractul de sub-licenţă cu CNE, contra unei taxe de înregistrare, o singura dată plătibil, în valoare de 400 euro.
  6. Din momentul acreditării se pot organiza activităţi de testare şi instruire ECL. Acreditarea centrului se reconfirmă anual de către CNE pe baza rezultatelor anului precedent. Un centru de instruire şi testare ECL nu are obligaţia să desfăşoare exclusiv această activitate.

Informaţii suplimentare la telefon nr. 0267 351959, 0744 616 449 sau prin e-mail: secretariat@eurocenter.ro

Harta Centre ECL

Parteneri:

ecl parteneri 0


Jooble - Locuri de munca si cursuri in Romania

Apartenenta la grupuri profesionale:

ealtabanner new 0

 

 Cel mai bun centru ECL 2022-23:
Colegiul Naţional Kölcsey Ferenc

Centrul National Kölcsey Ferenc

Copyright 2018 - 2020 ecl.org.ro | All rights reserved.

Website Design and Maintenance: Digital Studio

Acest site foloseste cookies.

Navigand in continuare, iti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Learn more

I understand